Салон Штор "Шедевр"
ПН-ПТ:11-18, СБ 11-15

Декорування завіс. Як прикрасити штори?

(28.09.2023)

Наш дім - це не тільки фортеця та притулок, а продовження кожної нашої особистості. І якщо його дизайн відповідає внутрішньому стану, ми також відчуваємо себе більш гармонійно, впевненіше та щасливіше. Як домогтися бажаного результату, якщо настрій змінюється, та хочеться освіжити ситуацію з приходом весни або новорічних свят без зайвих витрат?

Як декорувати штори?

Оформлення вікон - це справжнє мистецтво, яке вимагає особливої майстерності, стилю та уваги до деталей. Вміло підібрані прикраси для штор вносять родзинку в інтер'єр кімнати, задають тон та стиль, надають завершеності та індивідуальності. Штори з найпростішого матеріалу виглядають незвично та дорого, якщо їх прикрасити незвичайними аксесуарами та стильною фурнітурою. Ми пропонуємо ідеї для натхнення, використовуючи сучасні технології та модні тенденції, вибираємо тільки вас!

Люверси для штор

Декоративні кільця призначені для фіксації країв отворів у верхній частині фіранки, яку ставлять на карниз. Жалюзі можуть бути круглими, овальними, квадратними або трикутними. Вони також можуть бути сформовані як квіти, тварини, геометричні форми або предмети. Ці зручні аксесуари для штор, виготовлені з пластику, металу, дерева та інших матеріалів, таких як шкіра або камінь. Стильна фурнітура була в моді десятиліттями, адже не тільки служить декором штор, та виконує практичну функцію. Штори з таким кріпленням легше штовхати та переміщати.

Тримачі для штор

Штори підходять для будь-якого інтер'єру. Це можуть бути шнури, смужки тканини, мережива, намистини, камені, кована фурнітура. Різноманітність карнизів вражає уяву та надає величезний простір для творчості. Завдяки своїй естетичності та простоті використання завісні магніти завжди користуються популярністю. Для того щоб зробити атмосферу аристократичною, кріпляться ручні кисті для штор. При контрасті кольорів експериментують: пензлики можуть бути як легким дотиком, так і яскравим акцентом.

Стрічки для завіс 

Якщо потрібно сформувати будь-які форми та розміри, як горизонтально, так і вертикально, прикрасьте штори стрічками. Тісьма для текстилю здатна навіть найпростіші штори перетворити у вишукані порьтери. Завдяки такій техніці матеріал не провисає, складки наносяться рівномірно, а штори приймають форму витончених проточних хвиль. Стрічки бувають двох видів: пришивні та на клейовому покритті.

Фигурні ламбрекени

Це свого роду жорсткі ламберкени, які є ажурнлю прикрасою з портьерного матеріалу. Формовані ламбракени розрізають за допомогою надточного лазера, створюючи найбільш хитромудрі та незвичайні візерунки. Якщо ви сумніваєтеся, який колір вибрати, зупиніться на бежевих або пісочних тонах. Розкішний новий дизайн інтер'єру з повторюваним орнаментом виглядає на вікнах елегантно та вражаюче. Структура складається з декількох частин, які входять в єдину композицію. Драпірування кріпиться до карнизу або безпосередньо до тканини.

Як прикрасити тюль?

Типові фатинові штори будуть виглядати більш привабливо, якщо їх прикрасити стильними елементами. В якості прикраси на тюлі можна вибрати вишивку, атласні стрічки, смужки та аплікації. Для спалень підійдуть зображення птахів, зірок, хмар, метеликів та сердець. На кухні будуть актуальні картини з фруктами, ягодами, десертами та простими китайськими ієрогліфами. Чудових варіантів, як прикрасити тюль, безліч. Стрічки можна використовувати для побудови бантів або квітів симетрично або хаотично. У дитячій кімнаті рекомендуємо шити до тюлю невеликі фаршировані іграшки. Спіралі в модній колірній палітрі особливо гарні в романтичній спальні, доповнюючи штори загадковими відблисками.

Як прикрасити однотонні штори?

Одним з кращих способів декорування штор в один колір є використання відповідної тканини з малюнком. Такий варіант підійде для будь-якої кімнати: від спальні до вітальні. Чарівним штрихом стануть підв'язки улюблених кольорів - світлий декор, нагадування про буйство фарб природи. Оздоблення гобеленом додасть простій глибині завіси, перетворивши її в елегантну штору. Для створення гламурного образу пропонуємо прикрасити дно фіранки падаючим тюлем. Стрічки, кристали, намистини або мотузки додадуть святковості або урочистості. Шукаєте спосіб прикрасити однотонні штори, щоб декор виділявся та привертав увагу? Додайте яскраві вишиті стрічки або акрилові намистини. Для спальні можна вибрати смугасту або картату тканину, скручену з кожного боку.

Як прикрасити штори тісьмой?

Мереживна обробка виглядає привабливо та навіть грайливо, привносячи в атмосферу відчуття старовини. Цей декор підкреслює красу решти аксесуарів, підкреслює колір штор, та служить самостійною прикрасою. Стрічки можна доповнити щітками або помпонами, оснащеними краєм, в залежності від стилю. Якщо ви не знаєте, як прикрасити штори скотчем, вирішіть на користь якісного пошиття. Кожен елемент декору буде гармонійно розставлений на своєму місці.

Завдяки оригінальному дизайнерському рішенню ваші штори не будуть схожі ні на які інші. Зв'яжіться з нами! Перш за все, ми розробимо проект, як прикрасити штори, щоб переконатися, що результат відповідає вашим очікуванням. Тільки досвідчений майстер здатний створити справжній шедевр, яким ви будете захоплюватися довгі роки!

Наш Instagram
Приєднуйтесь до нас в мережі Instagram
Підписатися
Instagram